Webshop » opritverklikkers » DA1 Oprit alarmsysteem op zonne-energie met bewegingsmelder

DA1 Oprit alarmsysteem op zonne-energie met bewegingsmelder

DA1 DA1 Oprit alarmsysteem op zonne-energie met bewegingsmelder
DA1 DA1 Oprit alarmsysteem op zonne-energie met bewegingsmelderDA1 DA1 Oprit alarmsysteem op zonne-energie met bewegingsmelderDA1 DA1 Oprit alarmsysteem op zonne-energie met bewegingsmelderDA1 DA1 Oprit alarmsysteem op zonne-energie met bewegingsmelder

€ 82,99 inclusief BTW

Gratis verzending in NL

Oprit alarmsysteem op zonne-energie met bewegingsmelder

De sensor wordt gevoed door een ingebouwde oplaadbare lithium ionbatterij die wordt opgeladen door het zonnepaneel. U hoeft de batterij niet te vervangen.

Het systeem is al geprogrammeerd. De sensor is draadloze communicatie op zonne-energie tussen de sensor en de plug-in alarmontvanger. Een snelle en eenvoudige installatie.

Verbeterd ontwerp van de infrarood detectiechip en detectiehoek om valse alarmen door zonlicht of ongunstige weersomstandigheden te verminderen. De bewegingssensor voor buiten is waterdicht (IP65), volledig gesloten ontwerp. Het bedrijfstemperatuurbereik is van -30 ℃ tot +70 ℃.

Het draadloze bereik van de sensor tot de alarmontvanger is maximaal 400 meter. (Het bereik varieert afhankelijk van het terrein en de plaatsing van de sensor en ontvanger). Het detectiebereik van de sensor is maximaal 15 meter met een instelbaar detectiebereik van 3: hoge gevoeligheid 15 meter, gemiddelde gevoeligheid 9 meter en lage gevoeligheid 7 meter. Ideaal voor opritten, paden, opritten etc.

De kit bevat een bewegingssensor op zonne-energie en een alarmontvanger. 4 volumeniveaus en 35 optionele beltonen.

specifications-da1-driveway-alarm

Gerelateerde producten


Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.