Webshop » dashcams

Dashcams

Een dashcam (dashboardcamera) is een kleine videocamera voor in de auto die u op het dashboard of de voorruit van uw auto monteert met de camera richting de weg (vooraanzicht). U kunt ook een dashcam aan de achterruit plaatsen voor achter en vooraanzicht. Of onze nieuwe modellen met dubbele camera die u op de voorruit monteert, zodat u voor en achter tegelijkertijd kan opnemen (Cabin view).  Deze camera's nemen HD-video van hoge kwaliteit op, die geüpload kunnen worden naar een cloudopslagsysteem om later te worden bekeken.

Waarom een ​​dashcam installeren?

Het doel is om continu te filmen, wat er op de weg om je heen gebeurt. Sommige modellen zullen ook opnemen wanneer uw auto onbeheerd is (parkeermodus). Het is een effectieve manier om na te gaan hoe u en/of anderen rijden. Zeer nuttig om erachter te komen wie de schuld heeft bij een verkeersongeval, vandalisme of een ongeval van het type 'hit and run'. Welk beter bewijs is er dan een video zelf? Als u pech heeft of bij een incident betrokken bent, kan een dashcam fungeren als gps tracker, waarmee hulpdiensten u kunnen lokaliseren.

Als u vermoedt dat u het slachtoffer bent geworden van een crash wegens oplichting, kan het indienen van dashcam-bewijs u helpen een vergoeding te krijgen en te voorkomen dat dit anderen ook overkomt.

Bekijk de onderstaande video, hoe moeilijk en tijdrovend zou dit incident  zijn, als u aan de politie en verzekeringsmaatschappij moet uitleggen dat u geen fout heeft gemaakt. Het voordeel van dashcam-beelden. De politie gebruikt al jaren dashcams in hun auto's en de beelden die ze opnemen, worden vaak als bewijsmateriaal gebruikt bij het vervolgen van slechte of gevaarlijke chauffeurs.

Bekijk ons ​​assortiment dashcams. 

    Let op! Onze verborgen camera's en dashcams worden zonder micro SD kaart geleverd.