Webshop » dashcams » DKV2 Dashcam

DKV2 Dashcam

DKV2 DKV2 Dashcam
DKV2 DKV2 DashcamDKV2 DKV2 Dashcam

€ 206,99 € 169,99 / Whilst Stocks Last / OP=OP

Gratis verzending in NL

DSE dashcam voor: Auto's, vrachtwagens, campers en taxi's


Beeldkwaliteit:
Deze dashcam heeft een videoresolutie van 2 MP met 30 fps. De 2MP resolutie, ook wel 1080P of Full HD genoemd (1920x1080 pixels) legt beelden vast van hoge kwaliteit en details. U kunt ook foto's maken tot 12 MP (4032x3024). De camera neemt video's op in H264.

Dubbele groothoeklens en audio:
Deze camera's zijn uitgerust met twee groothoek fish-eye lenzen met elk een dekking van 140°. Hierdoor wordt alles wat er binnen en buiten het voertuig gebeurt vastgelegd. De achteruitkijkcamera heeft een fish-eye-lens, dat effectief het passagierscompartiment bewaakt. Hij is voorzien van infrarood leds en kan dus bij totale afwezigheid van licht toch fotograferen. De achteruitkijkcamera kan 180° gedraaid worden. De camera neemt ook audio op in het voertuig, dankzij de ingebouwde hooggevoelige microfoon. De audio wordt samen met de video opgenomen.

Ingebouwd 2.7" LCD monitor:
Dankzij het ingebouwde 2,7" LCD-scherm kunnen de dashcam-functies op de camera bedient worden. Via dit scherm kunt u de opgenomen beelden snel en eenvoudig afspelen. Kleine overlay-pictogrammen stelt u in staat onmiddellijk de status van de camera en de geactiveerde functies te herkennen. Tijdens normaal gebruik schakelt het scherm zich automatisch uit om de bestuurder niet te irriteren.

Beeldopslag op SD kaart:
Beelden worden opgeslagen op een Micro SD kaart (niet inbegrepen). De maximale capaciteit dat de dashcam ondersteund is 128GB. Wij adviseren dat er een klasse 10 of hogere kwaliteit SD kaart gebruikt wordt. SD1 Transcend Micro SD kaart

Terugkijken en downloaden beeldmateriaal:
Speel het opgenomen beeldmateriaal rechtstreeks af via de albummodus op de camera. De camera kan ook verbonden worden met een smartphone via het WiFi-netwerk. hierdoor kan het beeldmateriaal gedownload en afgespeeld worden op een smartphone. Sluit de camera met de bijgeleverde USB-kabel aan op een computer, of neem de SD-kaart uit het apparaat en plaats het in een micro SD-kaartlezer. Alle beelden worden opgeslagen als MP4 bestanden.

GPS:
Met behulp van GPS wordt de positie van het voertuig opgeslagen. Bij het downloaden van het beeldmateriaal wordt de exacte route van het voertuig weergegeven op de kaart naast de video. Deze functie levert belangrijk bewijs van tijd en locatie als er zich een incident voordoet.

Shock G-Sensor:
De dashcam is standaard geprogrameerd om constant op te nemen. Zodra het geheugen vol is, worden de oudste bestanden overschreven. Om te voorkomen dat de belangrijkste video's niet worden gewist, is de camera uitgerust met een botsingssensor (G-SENSOR) met instelbare gevoeligheid. Bij een incident wordt het beeldmateriaal automatisch beschermd tegen overschrijven en in een aparte map opgeslagen. Op de dashcam zit ook een knop die u op elk moment kunt indrukken om handmatig belangrijke videobeelden te beschermen tegen overschrijven.

Bewegingsdetectie in parkeermodus:
Als het voertuig geparkeerd staat, kan de dashcam continu of in bewegingsdetectie beelden opnemen. In de continue opnamemodus worden videobestanden achter elkaar opgeslagen. In bewegingsdetectiemodus neemt de camera alleen op, als er beweging is voor de hoofdlens. Gebruik de parkeermodus om het voertuig tijdens het parkeren te beschermen. In deze modus blijft de camera uitgeschakeld met zeer weinig stroomverbruik. Het wordt alleen geactiveerd, wanneer er een schok op het voertuig wordt gedetecteerd. De gevoeligheid van de sensor kan
worden aangepast. Dankzij deze functie is het voertuig bewaakt, zelfs tijdens uw afwezigheid.

Voeding via sigarettenaansteker:
De dashcam is eenvoudig te monteren. Sluit het aan op de sigarettenaansteker van de auto met de meegeleverde kabel en monteer de dashcam op de voorruit met de zuignapbeugel. De camera krijgt 5VDC-voeding via de mini usb-poort. Tijdens het parkeren kan de camera op batterijvoeding werken en/of opnemen bij een aanrijding in parkeermodus. Mocht u ervoor willen kiezen om in parkeermodus continu op te willen nemen of de bewegingsdetectiemodus wil blijven gebruiken, dan moet het voertuig continu stroom leveren aan de sigarettenaansteker, ook wanneer de motor is uitgeschakeld. Neem contact op met een autospecialist als uw de stroomtoevoer naar de sigarettenaansteker niet wil laten onderbreken wanneer de motor wordt uitgeschakeld of om een permanente installatie te laten uitvoeren, waardoor de externe voedingskabel overbodig wordt. De dashcam heeft een ingebouwde oplaadbare lithiumbatterij van 380 mAh. Door de batterij kan de camera opnemen zonder stroomvoorziening voor ongeveer een uur.

WiFi en smartphone app:
De dashcam is voorzien van eigen WiFi-netwerk. Hierdoor kan er verbinding gemaakt worden met een smartphone of tablet. Het bereik van dit WiFi-netwerk ligt tussen de 10 en 15 meter en in combinatie met de gratis App voor Android en iOS kan de camera volledig bedient worden.

specifications-dkv2-dash-cam

Gerelateerde producten


Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.