Webshop » beveiligingscamera » CCTV accessoires » WD Purple Harde schijven

WD Purple Harde schijven

WD WD Purple Harde schijven
WD WD Purple Harde schijvenWD WD Purple Harde schijvenWD WD Purple Harde schijvenWD WD Purple Harde schijven

Vanaf 49,99
Western Digital Serie Paars

De beste harde schijven voor opslag van beeldmateriaal, ontworpen voor ononderbroken 24/7 betrouwbaarheid en duurzaamheid vereist in videobewakingstoepassingen.

WD PURPLE Surveillance Storage biedt exclusieve All Frame-technologie om u eerste klas betrouwbaarheid en gemoedsrust te bieden bij het installeren van het beveiligingssysteem in uw huis of voor kleine tot middelgrote bedrijven. De exclusieve firmware-upgrades van WD PURPLE werken met ATA-streaming om fouten en video-onderbrekingen te verminderen, die kunnen optreden wanneer er desktop harde schijven gebruikt worden als opslag in beveiligingssystemen. WD PURPLE Surveillance Storage is gebouwd voor 24/7 high-definition bewakingssystemen.

We bieden Western Digital Purple harde schijven van 1TB, 2TB, 4TB en 6TB.

Een harde schijf slaat de videobeelden van uw NVR op. De grootte van de harde schijf hangt af van het aantal dagen opname, het aantal aangesloten camera's, de resolutie van de camera's, de beeldsnelheid die door elke camera moet worden opgenomen en de hoeveelheid beweging en videokwaliteit. NVR's zijn geprogrammeerd om constant de oudste beelden te overschrijven om opslagruimte vrij te maken voor de live beelden die binnenkomen.

Vanwege de manier waarop de H.264, H265 en H265 + de beelden van de beveiligingscamera op de beschikbare ruimte op de harde schijf plaatst, is het bijna onmogelijk om nauwkeurig te voorspellen hoeveel beeldmateriaal een harde schijf zal opslaan.

Als vuistregel raden we echter meestal het volgende aan voor 30 dagen opslag, 24 uur opnemen per dag met 15 frames per seconde:

2 camera's, Resolutie 2 MP (1920x1080): Geschatte opslagcapaciteit 1 TB
4 camera's, Resolutie 2 MP (1920x1080): Geschatte opslagcapaciteit 2 TB
2 camera's, Resolutie 8 MP (4K): Geschatte opslagcapaciteit 4 TB
4 camera's, Resolutie 8 MP (4K): Geschatte opslagcapaciteit 6 TB

data-sheet-specifications-western-digital-purple

Gerelateerde producten


Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.